ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Εκτός του Ειδικού Μαθήματος και των Υποχρεωτικών που διενεργούνται σε τακτική εβδομαδιαία βάση, όσοι Σπουδαστές το επιθυμούν, μπορούν να ενταχθούν στα 2 Οργανικά Σύνολα του Ωδείου, το Σύνολο Έγχορδων και το Κιθαριστικό Σύνολο.

Οι Πρόβες γίνονται εκτός χρόνου των Ατομικών Μαθημάτων, σε ώρες που διευκολύνονται τόσο οι υπεύθυνοι Καθηγητές, όσο και τα μέλη των Συνόλων δηλαδή οι Σπουδαστές.

Τα Ομαδικά Ανοιχτά Μαθήματα, Σεμινάρια, Ομιλίες, Προβολές, Κοντσέρτα, Happenings, που μετατρέπουν το Ωδείο σ’ ένα ζωντανό οργανισμό προσφοράς στα μέλη του, λαμβάνουν χώρα μέσα στο Σαββατοκύριακο ή αργά τις καθημερινές για τους ενήλικες, ώστε να μη συμπίπτουν με άλλα μαθήματα ή υποχρεώσεις των Σπουδαστών.

Από το Νοέμβριο 2018 μία νέα Παράλληλη Δραστηριότητα, το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ, ξεκίνησε στο Ωδείο μας.

Το εργαστήρι αυτό συνδέεται οργανικά με έναν απ' τους σκοπούς της μουσικής εκπαίδευσης στα Ωδεία που είναι η κατάρτιση των Βιρτουόζων-Δεξιοτεχνών που προορίζονται για σολιστική καριέρα. Η διαχείριση του άγχους της σκηνής, η έκθεση στο κοινό, η παρουσίαση του εαυτού μας, απασχολεί όχι μόνο τους καλλιτέχνες αλλά και δασκάλους, εκφωνητές και καθένα που θέλει να βελτιώσει την εικόνα του εαυτού του όταν παρουσιάζεται και πρέπει να καθηλώσει το κοινό του.

Το Θεατρικό Εργαστήρι από έμπειρους διδάσκοντες του χώρου, με υπεύθυνο τον Βασίλη Αναστασιάδη, απευθύνεται σε παιδιά μικρής ηλικίας (πρώτων τάξεων του Δημοτικού μέσω του θεατρικού παιχνιδιού, σε μεγαλύτερα παιδιά μέσω της θεατρικής ομάδας σε εφήβους αλλά και σε ενήλικες!.


 

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΜΑΣ

Θέατρο, Εικαστικά, Παιδική Χορωδία

Σκοπός του εργαστηρίου είναι η δημιουργία μιας Θεατρικής Παράστασης από τους ίδιους τους μαθητές.

Τα παιδιά θα συμμετέχουν στη διαδικασία της οργάνωσης μιας παράστασης, θα κατασκευάσουν τα σκηνικά, θα φτιάξουν τα κοστούμια τους, θα τραγουδήσουν και θα σκηνοθετήσουν το θεατρικό έργο, υπό την καθοδήγηση των ειδικών παιδαγωγών.

Προσκαλούμε με χαρά τους μικρούς μας φίλους στο εργαστήρι «Τεχνών Αντάμωμα»

Για παιδιά 7-11 ετών

Από 30 Σεπτεμβρίου κάθε Σάββατο 10.30 έως 12.30

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210-6000923.