ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Οι μεγαλύτεροι σπουδαστές (έφηβοι/ενήλικοι) εγγραφόμενοι στο Ωδείο, έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τη μουσική με προγράμματα, διδακτικό υλικό (βιβλία) και εκπαιδευτικές μεθόδους, προσαρμοσμένα στις δικές τους ανάγκες και όχι με την ίδια προσέγγιση των μικρών σπουδαστών.

Η ανάθεσή τους, σε Καθηγητές με  μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία ενηλίκων, τα ανάλογα βιβλία, η δυνατότητα εξεύρεσης τέτοιας ώρας για το Ειδικό Μάθημα Οργάνου (Ατομικό μάθημα), που να διευκολύνει φοιτητές και εργαζόμενους (αφού το Ωδείο λειτουργεί μέχρι αργά το βράδυ), η δυνατότητα Δωρεάν μελέτης στα Όργανα του Ωδείου (μετά από συνεννόηση με τη Διεύθυνση), δίνουν στους μεγαλύτερους σπουδαστές μας, την αίσθηση ότι το Ωδείο τους κατανοεί και τους στηρίζει!

Τέλος, για όσους το επιθυμούν, πάντα σε συνεννόηση με την Καλλιτεχνική Διευθύντρια και τον αρμόδιο Καθηγητή, υπάρχει η δυνατότητα εντατικότερης ενασχόλησης με το αντικείμενο που τους ενδιαφέρει με εξατομικευμένο πρόγραμμα. Αυτό γίνεται και για όσους επανακάμπτουν, μετά από μακροχρόνια διακοπή και προσπαθούν να κερδίσουν το «χαμένο χρόνο».